Aanbod

Over ons

Hallo daar! Graag stel ik het team achter studio wies aan jullie voor:

Ik ben Louise, 26 jaar en mama van Arthur. Ik ben afgestudeerd als interieurvormgever (2017) en professioneel fotograaf (2020). Sindsdien vind je me vaak terug achter de camera, als vastgoed fotograaf.
Tijdens mijn opleiding interieur leerde ik Bram kennen. Sinds 2015 zijn we een onafscheidelijk duo en nu vormen we naast het team van mama-papa ook studiowies. Samen maken we de sprong en starten we als zelfstandige in bijberoep met Studio Wies. Bram met zijn kennis van schrijnwerk, hout, en de technische puntjes achter de schermen. Ik met mijn kennis en passie voor fotografie en grafisch ontwerp.

Hoe leuk het ook is om huizen te fotograferen, ik vind het super om wat afwisseling te hebben met baby’tjes, mensen en diertjes. Leuke herinneringen maken en deze kunnen vastleggen op foto is een super kostbaar item en dat is wat ik voor jullie wil maken. Geloof me, het gaat snel, Arthur is 27 januari geboren en het voelt nog als de dag van gisteren en tegelijkertijd ook al heel lang geleden. Wat is het leuk om dan terug te kunnen kijken naar mooie foto’s. Mijn klein modelletje ga je dus wel een paar keer zien terugkomen op de foto’s hier op de website.
Ik ben een heel grote dierenvriend, Bas (onze Epagneul Breton) heeft ook al vaak model mogen zijn. Lieve diertjes zijn allemaal welkom!
Zien we jullie snel? Altijd welkom voor een lekker drankje en gezellige babbel!
Oh ja, je moet helemaal niet zenuwachtig of ongemakkelijk zijn voor een fotoshoot, dat loopt altijd helemaal los!

Liefs Louise x

Portfolio

Winkelwagen